2 Oda
4 Kişi
2 Banyo
0 Yorum
Öne Çıkan Özellikler
Villa
Özel Havuzlu
Havuzu Korunaklı
Isıtmalı Havuz
Yerden Isıtma
Balayı Villası
Geniş Havuz
Doğa İçerisinde
Lüks Villa
Restorana Yakın
Markete Yakın
Havaalanına Yakın
Villa Ayumi-2, Fethiye’nin muhteşem doğasını ve atmosferini hissetmeniz için sizi bekliyor. Her şeyiyle özel ve keyifli bir tatil yaşatacak olan bu villada en ufak bir detaya bile atlanmadan yer verilmiş.
Villa Ayumi-2, iki yatak odalı ve dört kişiye kadar misafir kabul eden bir villa. Balayı çiftleri için de oldukça uygun yapıda olan villa modern mimarisi ile keyifli bir tatil imkanı veriyor. Villada konuklarının konforu için her şey düşünülmüş.
Villa Ayumi-2, geniş ve korunaklı olarak inşa edilmiş bir yüzme havuzuna sahip. Havuz bölümü asla dışarıdan görünmeyen villada istenmeyen bakışlardan uzakta, dilediğiniz gibi huzurlu dakikalar geçirmeniz mümkün. Havuz ve çevresinde bulunan güneşlenme terası kelimenin tam anlamıyla size özel ve günün her saati kullanımınıza açık.
Villanızda tatil yaparken Fethiye kent merkezine sadece yedi kilometrelik bir mesafe kat ederek ulaşabilirsiniz. Gemiler Plajı beş kilometre, Ölüdeniz Plajı ise sekiz kilometre mesafede sizi bekliyor olacak.
Villa çevresinde, 50 metrelik kısa bir yürüyüş ile marketlere ulaşabilir, 1.5 kilometre yol kat ederek restoranları tercih edebilirsiniz.
Kim nerede yatacak?
1. Yatak Odası
1 adet çift kişilik yatak, TV, klima ve ebeveyn banyo.
2.Yatak Odası
2 adet tek kişilik yatak, TV, klima ve ebeveyn banyo.
Villa Kuralları
Elektrik, su, tüpgaz, temizlik, havuz ve bahçe bakımı giderleri ücrete dahildir. Bunlar için herhangi bir ödeme talep edilmeyecektir.
Bu villamız için depozito ücreti 2000 TL’dir, villaya giriş yaparken tahsil edilir. Villadan ayrılırken yapılan kontrollerde hasar, zayi, kırık, dökük vb. görülmediğinde para iade edilir.
Villalarımız haftada 1 kez temizlenmektedir. 1 haftayı aşan konaklamalarda, dilerseniz ücretsiz temizlik hizmetinden faydalanabilirsiniz. Minimum kiralama süresinin altındaki rezervasyonlarda 500 TL temizlik ücreti alınmaktadır.
Villalar böcek ve haşerelere karşı düzenli olarak ilaçlanmaktadır. Buna rağmen doğa içinde bulunan villalarda haşere çıkma ihtimali bulunmaktadır. Bu bilgi sadece bu villa için değil, doğa içinde bulunan tüm villalar için geçerlidir.
Bakımlar günde bir kez sabah veya akşam görevliler tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır.
2023
01 Aralık - 27 Aralık
3110 TL / Gecelik
Minimum Kiralama:
6 Gece
28 Aralık - 30 Aralık
3110 TL / Gecelik
Minimum Kiralama:
6 Gece
31 Aralık - 01 Ocak
9330 TL / Gecelik
Minimum Kiralama:
2 Gece
2024
02 Ocak - 29 Şubat
5183 TL / Gecelik
Minimum Kiralama:
6 Gece
01 Mart - 14 Nisan
6220 TL / Gecelik
Minimum Kiralama:
6 Gece
15 Nisan - 14 Mayıs
8811 TL / Gecelik
Minimum Kiralama:
6 Gece
15 Mayıs - 15 Mayıs
11921 TL / Gecelik
Minimum Kiralama:
6 Gece
16 Mayıs - 14 Haziran
11921 TL / Gecelik
Minimum Kiralama:
6 Gece
15 Haziran - 31 Ağustos
18659 TL / Gecelik
Minimum Kiralama:
6 Gece
01 Eylül - 14 Eylül
13476 TL / Gecelik
Minimum Kiralama:
6 Gece
15 Eylül - 30 Eylül
10366 TL / Gecelik
Minimum Kiralama:
6 Gece
01 Ekim - 15 Eylül
13476 TL / Gecelik
Minimum Kiralama:
6 Gece
01 Ekim - 31 Ekim
9330 TL / Gecelik
Minimum Kiralama:
6 Gece
01 Kasım - 30 Kasım
7775 TL / Gecelik
Minimum Kiralama:
6 Gece
Yorumlar
Yorum Yaz
Plaj
Havaalanı
Merkez
Market
Restoran
Harita
Villa Ayumi-2
1499 TL den başlayan
1499 TL - den başlayan
Villanın fiyatını görmek için tarih seçmelisiniz
Benzer Villalar
BENZER KATEGORİLER